Jäseneksi liittyminen, jäsenmaksut ja -edut

Jäseneksi liittyminen

Hienoa, että olette valinneet harrastukseksi partion!

Jäsenhakemus tehdään Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksassa. Ennen jäsenhakemuksen tekemistä sinä tai lapsesi voi käydä tutustumassa toimintaan kerran-pari.

Uusien Niittykärppien jäsenten ilmoittautuminen tästä linkistä. Jäsenhakemus ohjautuu suoraan jäsenrekisterinhoitajallemme, joka hyväksyy sen. Olisi hyvä, jos sinulla olisi jo tiedossa viikkotoiminnan ryhmä ennen jäsenhakemuksen tekemistä.

Huom! Limingan Niittykärppien partiovuosi alkaa elo-syyskuussa. Voit myös liittyä mukaan kesken vuoden. Ota tällöin yhteyttä joko lippukunnanjohtajaan tai osastojen johtajiin. Yhteystiedot löydät täältä.

Partiorekisteri Kuksan asiointipalvelu

Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan asiointipalvelu on otettu käyttöön loppukesästä 2020. On tärkeää, että huoltaja ENSIN rekisteröi omat tietonsa, ja vasta kun sähköpostiin on kilahtanut ns. partio-ID, lisää itselleen huollettavan = uuden partiolaisen tietoineen. 

Koottuja ohjeita

Jos on tiedossa ryhmä, johon kuuluu tai johon on liittymässä, laita lisätietoihin ryhmän nimi.

Lisätietoihin on syytä ilmoittaa, jos haluaa olla vain lippukunnan jäsen.  Suosittelemme kuitenkin Suomen partiolaisten jäsenyyttä, jonka jäsenmaksuun voi tarvittaessa hakea vapautusta (katso lisää alla).  

Mikäli lapsen ilmoittamisessa Niittykärppien jäseneksi on ongelmia, joissa ylläolevat ohjeet eivät riitä, voit ottaa yhteyttä jäsenrekisterihoitaja Hannu Luukiseen (hannu.luukinen@niittykarpat.fi).

Samoin voit toimia, jos sinulla on pulmia Kuksan asiointipalvelun käytössä. 

Jäsenedut

Jäsenmaksu kattaa mm. viikkotoiminnan lukuun ottamatta mahdollisia etukäteen ilmoitettuja poikkeuksia, partiovakuutuksen, Partio-lehden ja Pohjanmaan Partiolaisten Puhuri-lehden. 

Kaikki jäsenedut

Jäsenmaksu

Maksamalla Suomen Partiolaisten jäsenmaksun saat mahdollisuuden osallistua partiotoimintaan Niittykärpissä . Tietoa jäsenmaksun määräytymisestä, laskutuksesta ja jäsenmaksuvapautuksen hakemisesta

Myös retki- ja leirimaksuihin on mahdollista hakea alennusta tai vapautusta. Ota silloin yhteyttä lippukunnanjohtaja Jukka-Pekka “Jukkis” Pietilään, p. o5o 487 6813

Uusien jäsenten laskutus

Uusien jäsenten laskutus tapahtuu syys-lokakuussa. Jäsenmaksulaskun maksuaika on 2 viikkoa.