Jäseneksi liittyminen, jäsenmaksut ja -edut

Jäseneksi liittyminen

Hienoa, että olette valinneet harrastukseksi partion!

Jäsenhakemus tehdään Suomen Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksassa. Ennen jäsenhakemuksen tekemistä sinä tai lapsesi voi käydä tutustumassa toimintaan kerran-pari.

Uusien Niittykärppien jäsenten ilmoittautuminen tästä linkistä. Jäsenhakemus ohjautuu suoraan jäsenrekisterinhoitajallemme, joka hyväksyy sen. Olisi hyvä, jos sinulla olisi jo tiedossa viikkotoiminnan ryhmä ennen jäsenhakemuksen tekemistä.

Huom! Limingan Niittykärppien partiovuosi alkaa elo-syyskuussa. Voit myös liittyä mukaan kesken vuoden. Ota tällöin yhteyttä joko lippukunnanjohtajaan tai osastojen johtajiin. Yhteystiedot löydät täältä.

Partiorekisteri Kuksan asiointipalvelu

Partiolaisten jäsenrekisteri Kuksan asiointipalvelu on otettu käyttöön loppukesästä 2020. On tärkeää, että huoltaja ENSIN rekisteröi omat tietonsa, ja vasta kun sähköpostiin on kilahtanut ns. partio-ID, lisää itselleen huollettavan = uuden partiolaisen tietoineen. 

Koottuja ohjeita

Mikäli lapsen ilmoittamisessa Niittykärppien jäseneksi on ongelmia, joissa ylläolevat ohjeet eivät riitä, Niittykärpät tarjoaa kaksi “ilmoittautumisklinikkaa” Teams-kokouksina ke 9. syyskuuta klo 18 ja ke 16.9. klo 18. Kokouslinkit ovat tapahtumakalenterissa. 

Mikäli sinulla on pulmia Kuksan asiointipalvelun käytössä, voit ottaa yhteyttä jäsenrekisterin hoitaja Hannu Luukiseen hannu.luukinen@niittykarpat.fi tai pestijohtaja eija.kangas@niittykarpat.fi.

Jäsenedut

Jäsenmaksu kattaa mm. viikkotoiminnan lukuunottamatta mahdollisia etukäteen ilmoitettuja poikkeuksia, partiovakuutuksen, Partio-lehden ja Pohjanmaan Partiolaisten Puhuri-lehden. 

Kaikki jäsenedut

Jäsenmaksu

Niittykärppien jäsenmaksu vuonna 2021 on 59,5 e (1-jäsen) . Tietoa jäsenmaksun määräytymisestä, laskutuksesta ja jäsenmaksuvapautuksen hakemisesta

Myös retki- ja leirimaksuihin on mahdollista hakea alennusta tai vapautusta. Ota silloin yhteyttä lippukunnanjohtaja Markku “Make” Korhoseen, p. 044-752 1223

Uusien jäsenten laskutus

Uusien jäsenten laskutus tapahtuu syys-lokakuussa. Jäsenmaksulaskun maksuaika on 2 viikkoa. Vuoden 2021 jäsenmaksu kattaa syys-joulukuun 2020.