Aikuisena partioon

Aikuinen, tule tukemaan partion arvokasta kasvatustyötä

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Myös aikuisia tarvitaan mahdollistamaan lasten ja nuorten partiotoiminta. Vapaaehtoistyön ohella partio tarjoaa aikuiselle monenkirjavan harrastuksen, joka toimii hyvänä vastavoimana hektiselle työelämälle. Partiossa tutustut uusiin ihmisiin, pääset tekemään tärkeää nuorisotyötä, pystyt hyödyntämään jo osaamiasi taitoja sekä kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi.

Voit tulla mukaan viikoittaiseen toimintaan tai osallistua silloin kun sinulle parhaiten sopii. Mukaan voi tulla esimerkiksi leireille, retkille sekä erilaisiin ja erikokoisiin projekteihin. Vapaaehtoistyön mahdollisuuksia on paljon, joten jokaiselle löytyy varmasti sopivaa tekemistä.

Ilmianna itsesi LNK:n Tukeen ja Turvaan!!

Haluaisitko olla mukana ja apuna LNK:n toiminnan järjestämisessä, mutta et pysty juuri nyt olemaan mukana viikottaisessa tai muuten säännöllisessä toiminnassa? / Tarvitsetko apua partiokokouksen tai -tapahtuman järjestämisessä?

Niittykärppien tuki -osasto on luonut oman WhatsApp-ryhmän lippukunnan aikuisille ja johtajille, jotka eivät ole tällä hetkellä aktiivisesti mukana minkään LNK:n osaston toiminnassa, mutta haluaisivat ajoittain olla avuksi toiminnan ja tapahtumien tekijöinä. WhatsApp-ryhmään välitetään muilta LNK:n osastoilta ja tapahtumavastaavilta tulevat tukipyynnöt avun tarpeesta. Mikäli tukipyyntö on sellainen, että ryhmän jäsen voi olla avuksi ko. tarpeeseen, voi hän ilmoittautua avuksi toimintaan.

Halukkaat voivat ilmoittautua ryhmään Mikko Paakkolanvaaralle (040-7271374). Ryhmään otetaan mielellään mukaan myös partiolaisten vanhempia.

LNK:n osastot ja eri tapahtumien tapahtumavastaavat voivat ilmoittaa tukipyynnöt Mikolle (040-7271374). Tukipyynnön tulisi sisältää ainakin seuraavat tiedot:
– Tapahtuman alkamis- ja päättymisajankohta
– Tapahtumapaikka
– Tarvittava henkilömäärä
– Kuvaus avun tarpeesta
– Yhteystiedot henkilölle, jolle voi ilmoittautua