Kuksa-lehti

Lippukuntalehti Kuksa on aiemmin ilmestynyt neljä kertaa vuodessa digitaalisena versiona. Tällä hetkellä lehti on päätoimittajaa ja toimitusta vailla, joten seuraavan numeron ilmestymispäivää ei ole tiedossa.

Lehden toimitukseen etsitään innokkaita partiolaisia (kts. pesti-ilmoitus sivun alareunassa!), mutta juttuja voi lähettää julkaistavaksi ihan kuka vain!

Juttuvinkkejä tai valmiiksi kirjoitettuja juttuja voi lähettää Kuksan toimitukselle sähköpostitse osoitteeseen kuksa(at)niittykarpat.fi

Ladattavissa olevat Kuksan numerot:  

 

ETSITÄÄN: Toimittajia ja päätoimittaja lippukuntalehti Kuksaan

Lippukuntalehti Kuksa ilahduttaa lukijoitaan kolme kertaa vuodessa – tai ilahduttaisi, jos löytyisi tekijöitä! Päätoimittaja varmistaa lehden linjan ja että sovittu julkaisuaikataulu pitää nakittelemalla juttuaiheita lippukunnalle ja toimitukselle. Päätoimittajana et ole yksin pestissäsi, sillä apua saat paitsi toimittajilta, myös viestintäjohtajalta, joka toimii vastaavana toimittajana.

Kuksan toimittajat koostavat juttuaihioista ne terävimmät ja timanttisimmat sisällöt Kuksaan – toimitus luo tyylin yhdessä!

Aikatarve: 2-3 tuntia/vko noin kuukausi ennen lehden julkaisua. Aikatarpeeseen voi itse vaikuttaa. Suositellaan juttujen metsästämistä lippukunnan tapahtumissa.

Kenelle: Samoajille tai sitä vanhemmille, jotka haluavat luoda sisältöjä ja vaikuttaa. Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita.

Pestin kesto: 1-2 vuotta, myös muusta ajasta pesteissä voi sopia.

Pestin aloitus: pikimmiten (syksyllä 2019)

Pestaaja: Viestintäjohtaja Laura @