PT-kisaohje

Kisavartion ilmoittautuminen lippukunnan kisavastaavalle tällä lomakkeella. Tämän lisäksi täytyy tehdä varsinainen kisailmoittautuminen (tapahtumailmoittautuminen) jäsenrekisteri Kuksassa kulloinkin annettujen ohjeiden mukaan!

Niittykärppien pt-kisaohje on päivitetty alkuvuonna 2019 ja tuorein tieto löytyy liitteenä olevasta tiedostosta. Tutustu ohjeeseen, jos aiot osallistua pt-kisoihin ryhmäsi kanssa!

LNK:n PT-kisaohje

 

SARJAJAKO

Suomenmestaruuksista kilpaillaan samoajien ja vaeltajien sarjoissa. Kevyessä sarjassa ei kilpailla suomenmestaruuksista.

SAMOAJA AVOIN (PUNAINEN)
Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

SAMOAJA NAISET (SININEN)
Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

KEVYT SARJA (KELTAINEN)
Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 20 kilometriä.

“Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin, eli 2019 miinus osanottajan syntymävuosi.” Vartioissa voi siis olla 2v tarpojia ja samoajia!