PT-kisaohje

Niittykärppien pt-kisaohje on päivitetty alkuvuonna 2019 ja tuorein tieto löytyy liitteenä olevasta tiedostosta. Tutustu ohjeeseen, jos aiot osallistua pt-kisoihin ryhmäsi kanssa!

LNK:n pt-kisaohje

Kisavartion ilmoittautuminen lippukunnan kisavastaavalle (syyskuun 2020 tilanne: uutta kisavastaavaa etsitään!). Tämän lisäksi täytyy tehdä varsinainen kisailmoittautuminen (tapahtumailmoittautuminen) jäsenrekisteri Kuksassa kulloinkin annettujen ohjeiden mukaan!

SARJAJAKO

Suomenmestaruuksista kilpaillaan samoajien ja vaeltajien sarjoissa. Kevyessä sarjassa ei kilpailla suomenmestaruuksista.

SAMOAJA AVOIN (PUNAINEN)
Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

SAMOAJA NAISET (SININEN)
Kilpailuvartiossa on neljä 14-18-vuotiasta jäsentä, jotka ovat kaikki naisia. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 25 kilometriä.

KEVYT SARJA (KELTAINEN)
Kilpailuvartiossa on 2-5 vähintään 15-vuotiasta jäsentä. Sarjan kilpailureitti on maksimissaan 20 kilometriä.

“Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin, eli 2019 miinus osanottajan syntymävuosi.” Vartioissa voi siis olla 2v tarpojia ja samoajia!