PaJoSe

Partion arvopohja herättää keskustelua. Arvot sanoitettiin uudella tavalla Peruskirjassa, jonka Suomen Partiolaisten jäsenkokous hyväksyi syksyllä 2020. Partion arvot eivät ole muuttuneet, mutta mitä ne tarkoittavat juuri sinulle?  Mikä sinusta kuuluu tai ei kuulu partioon? Saavatko partiolaiset olla näistä asioista eri mieltä?

Nyt sinulla on mahdollisuus pysähtyä miettimään partion arvoja yhdessä Pohjanmaan Partiolaisten partioneuvosten Saija Kivelän ja Arttu Tannerin kanssa. Ilta aloitetaan toiminnallisella pienryhmätehtävällä ja sitä jatketaan vapaamuotoisesti keskustellen. Tarjolla on iltapalaa.

Pajose (Partiojohtajaseminaari) on kerran vuodessa järjestettävä Niittykärppien johtajiston  tapaaminen, jossa katsotaan hieman pidemmälle tulevaisuuteen – yhteistä hauskanpitoa ja toisiimme tutustumista unohtamatta.

Tällä kertaa ei päätetä  mitään, ei pestata ketään, eikä katsota ensi vuoden toimintakalenteria. Niiden aika on helmikuun JoNella (Johtajaneuvostossa). Tällä Pajosella pureudutaan siihen, mikä on partion arvopohja ja miten se yhdistää meitä. 

Tule mukaan Limingan seurakuntatalolla järjestettävään tilaisuuteen torstaina 8. joulukuuta klo 18:30-21. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Niittykärppien samoajille, vaeltajille ja partioaikuisille.