Eräpartiomerkkipäivystys

Hei tarpoja, samoaja, vaeltaja ja aikuinen!

Maanantaina 16. elokuuta klo 17-19 voit  päivittää Kotikololla partiopaitasi oikean hihan merkkivalikoimaa ja Eräpartiopassia ajan tasalle! Tarjolla apua sekä Eräpartiopassin että retki- ja projektimerkkien lomakkeiden täyttöön, juotavaa ja keksejä.

Voit tulostaa arviointilomakkeet täältä tai täyttää ne vasta päivystyksessä. Huom! Arvioinnin tarkoitus ei ole olla koulumaista, vaan totuttaa sinua miettimään, mikä onnistui, missä jäi kehitettävää – ja mistä jäi iloisimmat tai mehevimmät partiomuistot :-)

Mukaan tarvitset oman Eräpartiopassisi ja 1 euron/merkki. Voit joko ostaa vain “vaativimman” merkin kustakin kahdeksasta aihealueesta, tai hankkia koko sarjan (vihreä-punainen-harmaa-musta) ja ommella aiemmat merkit esim. nuotioviittaan tai kankaiseen seinätauluun.

ps. retkimerkit: pakkasmerkki, nälkämerkki, märkämerkki ja rakkomarssimerkki. Projektimerkit = johtamismerkki, kädentaitomerkki, partioaatemerkki ja yhteiskuntamerkki.

pps. Kun hankit puuttuvat merkit 16. elokuuta, ehdit hyvin ommella ne partiopaitaasi ennen lippukunnan yhteistä kauden aloitusta 2. syyskuuta.

TERVETULOA!

tv. ohjelmajohtaja Mari ja luotsit