Kajolle pääsee vielä (jos olet vaeltaja tai aikuinen)

Täysi-ikäiset voivat ilmoittautua finnjamboree Kajolle yksittäisiksi päiviksi 14. toukokuuta saakka. Innosta kaveri, äiti tai isä mukaan. Myös alle leiri-ikäisen voi ottaa mukaan.

Päivämaksu sisältää ateriat lounaasta seuraavan päivän aamiaiseen.
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=32171&LId=2

Miten valita leiripäivät?

Sopiva maistiainen finnjamboreesta voisi olla esim. 2 päivää. Kun leirin infra on jo pystyssä, riittää, kun pystyttää oman telttansa Niittykärppien Pökkelö-leirilippukuntaan. Avuksi parin päivän mittaisen Kajo-kokemuksen suunnitteluun:

  • Sunnuntai 19.7. Culture Bash -ilta ja Antaa kajahtaa -yhteislauluilta
  • Maanantai 20.7. klo 20-24 Bileet samoajat/vaeltajat/aikuiset
  • Tiistai vierailupäivä, 19:30-21 Keskiäiset
  • Keskiviikko 21-24 Retrodisco vaeltajat & aikuiset
  • Torstai 18:30 Merkitykselliset laulut -yhteislauluilta, 21-24 Hiljainen ilta
  • Perjantai (19:30) 21-22 Päättäjäiset

Pesti

Pestistä voi sopia etukäteen tai voi ilmoittautua Kehittämön “työvoimatoimistossa” ja saada päivän hyvä työ -tyyppisen tehtävän. Mielellämme suomme esim. koko leirin ajan tarpojaluotsina tai alle leiri-ikäisten “viihdytysmestarina” toimiville hengähdysaikaa, kun tuttu vieraileva aikuinen kulkee kohderyhmän kanssaa ohjelmassa. Ole yhetydessä leirilippukunnan pestijohtaja Mariin (mari.hurskainen@partio.fi)

Vierailupäivä on asia erikseen

Vierailupäivän ti 19. heinäkuuta kokemus myydään erikseen. Lippukaupasta voi ostaa sopivan yhdistelmän tarjolla olevista tuotteista: pääsylippu, lounas, yhteiskuljetus Hämeenlinnasta tai Lahdesta, autokohtainen pysäköintimaksu

Vierailupäivä