Pökkelö 2022

Hei! Kesän Pökkelö 2022 olisi tarkoitus järjestää tänä vuonna pe-su 10.-12.6. Vaulujärvellä Rokualla. Osa johtajistosta menee paikalle jo torstaina valmistelemaan leiriä. Kohderyhmänä on perhepartiolaiset, sudenpennut ja seikkailijat.🌲 Pökkelölle tarvitaan vaeltajia ja aikuisia vastuupesteihin. Myös samoajille on sopivia pestejä tarjolla. Lasten vanhemmat ovat tervetulleita leirille, vaikka kokemusta ei partiosta olisikaan. Vanhemmat saavat sopivan pestin itselleen. Mikäli sinulla on ollut taukoa partiosta, olet aina tervetullut mukaan, joten älä epäröi lähteä.😁 Jos aikuisia johtajia ei saada tarpeeksi, leiri joudutaan tarvittaessa perumaan. Leiriä ei voida järjestää ilman aikuisia johtajia. Muista käydä ilmoittautumassa, jotta saadaan tänäkin vuonna upeita leirikokemuksia myös niille, jotka ovat liian nuoria lähtemään Kajolle ilman oman perheen aikuisia!🏕 Alustava ilmoittautuminen johtajille 15.3.2022 mennessä.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen