Muistelemispäivän tapahtuma Kotikolon pihapiirissä tiistaina 22. helmikuuta!

Muistelemispäivän tapahtumassa liikutaan tänä vuonna Kotikolon pihapiirissä. Teemana on ilmastonmuutos, kansainvälisyyttä ja lähetystyötä unohtamatta. Sudenpennnut paikalle klo 17:30 – 190:30, seikkailijat ja tarpojat klo 18 – 20

Ota mukaan:

  • säänmukainen vaatetus (osa rasteista ulkona, osa sisällä)
  • oma muki
  • vapaaehtoinen euro Yhteisvastuukeräykseen

Järjestelyvastuussa ovat samoajat ja Vihreä lippu -tiimi. Lisätietoja omilta ryhmänjohtajilta sekä Jukka “Lykki” Maalolta, p. 050 5175 272

Tiesitkö? Muistelemispäivää vietetään partioliikkeen perustajan lordi Robert Baden-Powellin (B-P) ja hänen vaimonsa lady Olaven yhteisenä syntymäpäivänä. Silloin ajatellaan partioystäviä ympäri maailman ja pyritään löytämään keinoja auttaa heikommassa asemassa olevia. Maailman partiotyttöjärjestö (WAGGS) aloitti ensimmäisen Muistelemispäivän suunnittelun maailmankongressissa vuonna 1926.