(Suur)leirien vuosi 2022 on ihan nurkan takana!

Niittykärppien perinteinen talvileiri Ruoktu

Ruoktu järjestetään, (jos Jumala ja korona suovat!), 6.-10. maaliskuuta seikkailijaikäisille ja sitä vanhemmille Niittykärpille.

Tarinoiden talvileiri Hile

Pääsiäisenä kolme pohjoista partiopiiriä järjestää pääsiäisenä eli 14.-18.4.22 yhteisen talvileirin Hile2022 Kemijärvellä. Mukaan pääsevat seikkailijaikäiset ja sitä vanhemmat. Ilmoittautuminen on mahhdollista 31.1. saakka. Edullisempi early bird -ilmoittauminen päättyy 10.1.22. Leirin nettisivut www.hile2021.fi. Niittykärppien leirilippukuntaa johtavat Eppu Lumme ja Lykki Maalo.

Pikku-Pökkelö

Erityisesti sudenpentu- ja seikkailijaikäisille Niittykärpille järjestetään kesäleiri Rokualla 9.-.12.6.2022.

Finnjamboree Kajo

Kajo on jo  8. Suomen Partiolaisten järjestämä suurleiri eli finnjamboree, joka kerää tuhansia partiolaisia Evon metsiin niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kajon telttakaupunki kohoaa Evon leirialueelle lähelle Hämeenlinnaa 15.–23.7.2022. Mukaan pääsevät tarpojaikäiset ja sitä vanhemmat Niittykärpät. Nuoreammatkin, jos ainakin toinen vanhemmista on leirillä pestissä.

Suurin osa leiriläisten ilmoittautumisen ja leirille valmistautumisen kannalta olennaisista asioista löytyy nettisivuilta www.kajo22.fi. Niittykärppien oma tiivistelmä täällä.

Leirilippukuntaa johtavat leirilippukunnanjohtaja Jaakko Korteniemi, leiripestijohtaja Mari Hurskainen sekä leiriohjelmajohtajat Katja Forsström & Taina Parkkinen. Niittykärppien Kajo-info järjestetään ti 11.1.22 klo 20-21 Teams-kokouksena.