Etelä-Korean maailmanjamboreen (elokuu 2023) varainkeruu alkaa! Etäinfo ke 21.4.

Suunnataan katse tulevaan: 1.-12.8.2023 on näillä näkymin seuraava partiolaisten maailmanjamboree eli neljän vuoden välein järjestettävä. jopa 50.000 partiolaisen suurleiri, joka järjestetään seuraavan kerran Etelä-Koreassa.

Leirille pääsevät leiriläisiksi 22.7.2005-31.7.2009 syntyneet partiolaiset. Tätä vanhempien on mahdollista osallistua leirin tekijöiksi, ja tätä nuoremmat jäävät vielä kasvattamaan leirikuumettaan. Maailmanjamboreet järjestetään siten, että jokaisella on mahdollisuus osallistua leiriläisenä kerran.

Edellisellä maailmanjamboreella Yhdysvalloissa vuonna 2019 oli mukana 20 Niittykärppää, jotka rahoittivat noin puolet leirimaksusta ennen leiriä tehdyillä talkoilla. Varainkeruulla on mahdollista rahoittaa merkittävä osa leiri- ja oheismatkamaksusta,  kun se varainkeruu aloitetaan hyvissä ajoin.Koska leiri on taloudellisesti aikamoinen ponnistus, Limingan Niittykärpät aloittavat nyt halukkaiden partiolaisten kanssa varainkeruun Korean jamboreeta ja juuri ennen leiriä tehtävää oheismatkaa varten.

Mikäli kiinnostuit, tule kuulemaan edellisen leirin osallistujilta, millaista leirillä oli, sekä tutustumaan siihen, mitä leirin varainkeruuseen mukaan lähteminen käytännössä tarkoittaa. Mukaan varainkeruuseen voi lähteä nyt tai myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Info-tilaisuuteen myös huoltajat mukaan. 
 

Etäkokous aiheesta keskiviikkona 21.4. kello 19:00, tervetuloa! https://meet.google.com/jpr-qgvq-zkr

Niittykärppien Jamboreetiimin puolesta
Eija