Johtaja! Olethan huomannut näppärän tiedostosivun?

Huomasithan jo Johtajille -osiosta pysyvien tiedostojen alasivun, Pöytäkirjoja ja tiedostoja ?

Pääset sivuun käsiksi, kun sinulla on näille sivuille johtajatunnukset ja olet kirjautunut sisään.

Löydät sivulta pysyväisluonteisia, käteviä ja tärkeitä asiakirjoja, esimerkiksi suunnitelmapohjia. Tuonne sivulle lisätään myös mm. kaikki johtajaneuvoston, hallituksen ja Joryn muistiot tiedonkulun sujuvoittamiseksi. Muistiot/pöytäkirjat pyritään lisäämään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 2 viikon kuluessa kokouksista.

Suurin osa sähköisistä suunnitelmista ja muista muokkausvaiheessa olevista tiedostoista löytyy yhä tutusta Google Driven Niittykärpät-kansiosta. Jos olet vähintään 15-vuotias johtaja ja sinulla ei ole vielä pääsyä kansioon, kysy sitä johtajakaveriltasi – kaikki ne, kellä on pääsy kansioon, voivat lisätä pääsyn muille sähköpostiosoitteille.