Tervetuloa uusille nettisivuille!

Lippukunnan nettisivut on vaihdettu uusiin, kuten varmaan jo huomasitkin.

Sivujen käyttäjiltä tämä vaatii lähinnä uudennäköisten sivujen “opettelua”, että mitä tietoa mistäkin löytyy. Uudet sivut on toteutettu WordPressilla, joka on monelle varmasti tuttu muiltakin nettisivuilta ja siten tuttu navigoida.

Valitettavasti mobiiliversiossa kaikki valikot eivät toimi, kuten niiden pitäisi. Olemme painineet ongelman kanssa jonkin aikaa ja pyrimme ratkaisemaan sen. Käytä siis vaikkapa hakutoimintoa, jos et löydä hakemaasi tietoa valikoiden kautta. Hakutoiminto löytyy päävalikosta, suurennuslasisymbolia klikkaamalla.

 

HUOM. johtajat!

Vanhoilla sivuilla toimineet käyttäjätunnukset eivät toimi uusilla sivuilla. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia uusille sivuille ja tarvitset sellaiset, pystyt pyytämään uudet tunnukset uusilta sivuilta, täältä.

Voit ottaa yhteyttä nettisivuasioissa myös webmaster (at) niittykarpat.fi.